Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Fouit.gr Κλείσιμο όλων των υπηρεσιών για 3 ημέρες αποφασίζουν Κίνηση Πολιτών και τοπικοί φορείς (ρεπορτάζ)

 

Μετά τις άκαρπες συναντήσεις στην Αθήνα, οι αρχές τους νομού αποφάσισαν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς.

Μια πρώτη αντίδραση είναι το κλείσιμο όλων των δημόσιων υπηρεσιών για 3 ημέρες (Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή), ακόμη και της εφορίας, ίσως και των σχολείων.

Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και πήραν μέρος οι δήμαρχοι Καστοριάς, Ορεστίδος και Νεστορίου, η βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου, η βουλευτής Κοζάνης (με τους Ανεξάρτητους Έλληνες) κ. Ραχήλ Μακρή, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Πασχάλης Χαρούμενος, ο αντιπεριφερειάρχης κ.Σαββόπουλος, εκπρόσωποι της Κίνησης Πολιτών Νομού Καστοριάς, ο πρόεδρος των βενζινοπωλών κ. Παπαθανασίου κά.

Η οριστική απόφαση για την κινητοποίηση θα παρθεί στη Δευτέρα στις 2 το μεσημέρι, καθώς μέχρι τότε θα πραγματοποιηθούν επαφές με φορείς της Κοζάνης, της Φλώρινας και των Γρεβενών, ώστε να υπάρξει μια γενικευμένη, συλλογική δράση ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας.

Fouit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: