Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Το River Party από το Νεστόριο της Καστοριάς στα... Europe Festival Awards 2012!

 

kozanilife

RiverParty34o 1hmera00Το River Party, το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα, που εδώ και 34 χρόνια έχει γίνει το καλοκαιρινό ραντεβού χιλιάδων κατασκηνωτών στο Νεστόριο Καστοριάς, όχι μόνο δεν αποτελεί μυστικό, αλλά ανήκει πλέον στα σημαντικότερα Φεστιβάλ της Ευρώπης!

Την τεράστια επιτυχία της φετινής διοργάνωσης έρχεται να επιβεβαιώσει η υποψηφιότητα του φεστιβάλ στα Europe Festival Awards 2012, που μόλις ανακοινώθηκε. Το River Party επιλέχθηκε μάλιστα στην πρώτη κατηγορία  "Best Major European Festival", ανάμεσα τα μεγαλύτερα, δημοφιλέστερα και σπουδαιότερα Ευρωπαϊκά Φεστιβάλ, όπως το Sziget Festival της Ουγγαρίας (νικητής 2011).

Η ανάδειξη των νικητών γίνεται μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας του κοινού,  μέχρι και τις 7 Νοεμβρίου (eu.festivalawards.com/vote), σε συνδυασμό με την απόφαση της ειδικής επιτροπής που απαρτίζουν επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας. Το 2011 πάνω από 350 χιλιάδες φεστιβαλιστές ψήφισαν ηλεκτρονικά, ανάμεσα σε περισσότερα από 200 φεστιβάλ.

Οι πρώτες λίστες με τους κορυφαίους υποψηφίους σε κάθε κατηγορία θα δοθούν στη δημοσιότητα στις 12 Νοεμβρίου, ενώ οι τελικοί νικητές θα ανακοινωθούν στην τελετή απονομής, που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία στις 9 Ιανουαρίου 2013.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Live2 ανέλαβε από το 2010 τη διοργάνωση του River Party, του ιστορικού αυτού φεστιβάλ και κατάφερε να το ανανεώσει δίνοντας του ταυτόχρονα μία ισχυρή ταυτότητα. Με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, με επένδυση στις υποδομές, με περισσότερες διεξόδους ψυχαγωγίας, με οργανωμένη και έγκαιρη επικοινωνία, έδωσε την δυνατότητα σε περισσότερους επισκέπτες από όλη την Ελλάδα να έρθουν στο Νεστόριο και να ζήσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία.

Το φετινό River Party ήταν καλύτερο από ποτέ, με 30 από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες και 2 σημαντικά ξένα συγκροτήματα, τους κορυφαίους Thievery Corporation και  Nouvelle Vague, προσφέροντας ταυτόχρονα το πιο οικονομικό πακέτο διακοπών στους χιλιάδες νέους από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, που κατέκλυσαν κυριολεκτικά επί 5 ημέρες το Νεστόριο Καστοριάς, στις όχθες του Αλιάκμονα.

Ψηφίστε κι εσείς ΤΩΡΑ το River Party: eu.festivalawards.com/vote

Δεν υπάρχουν σχόλια: