Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ - Κλείνουν το κολυμβητήριο της Ορεστιάδας και πάνε για προπονήσεις στην Τουρκία!


Κολυμβητική στέγη στη γειτονική ... Αδριανούπολη της Τουρκίας, που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 22 χιλιομέτρων, ετοιμάζεται να βρει ο κολυμβητικός όμιλος της Ορεστιάδας, Νηρέας, μετά την ενημέρωση από τον Δήμο, ότι το τοπικό κλειστό κολυμβητήριο βάζει λουκέτο, επειδή δεν διαθέτει κονδύλια για να αγοράσει πετρέλαιο! 

Με επιστολή προς όλους τους αρμόδιους φορείς, η διοίκηση του Νηρέα, που έχει 420 εγγεγραμμένα μέλη, ζήτησε πετρέλαιο και όχι χρήματα, προκειμένου να λειτουργήσει το κολυμβητήριο. Διαφορετικά... «θα πάμε στην Αδριανούπολη, όπου έχουμε πρόσκληση από τον πρόεδρο των έξι τοπικών ομάδων να μας παραχωρούν δωρεάν το κολυμβητήριο για προπονήσεις δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.Δεν είναι κίνηση εντυπωσιασμού, ή απειλή, αλλά δεν θα αφήσουμε τα παιδιά μας να σταματήσουν τον αθλητισμό», τονίζει ο πρόεδρος του Νηρέα, Οδυσσέας Ρετσίδης. 

«Στείλαμε έγγραφα παντού, αλλά κανένας πλην των δημοσιογράφων δεν κινητοποιήθηκε. Τι ζητάμε; Τριάντα τόνους πετρέλαιο, δηλαδή περίπου 30.000 ευρώ. Είμαστε το μοναδικό αθλητικό σωματείο, που πληρώνει σχεδόν 35.000 ευρώ ετησίως στο Δήμο Ορεστιάδας, αλλά δεν έχουμε ούτε κλειδί για το κολυμβητήριο. Προφανώς ενοχλούμε, επειδή χτυπήσαμε άλλα αθλήματα στην περιοχή, όπως το βόλεϊ που παραδοσιακά ήταν το πιο ισχυρό. Αφήνουν τα 10χρονα στο δρόμο, για να παίζουν... πυροσβέστες στα γήπεδα. Παίρνουμε επιχορήγηση μόλις χίλια ευρώ, όταν ομάδες Α’ τοπικού εισπράττουν επτά, οκτώ και δέκα χιλιάδες», συμπληρώνει ο αστυνομικός στο επάγγελμα πρόεδρος του Νηρέα.

Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: