Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους τα εγκαίνια του «Χριστουγεννιάτικου χωριού»!



Σήμερα Παρασκευή στις 8 το βράδυ στην πλατεία Αριστοτέλους θα ανάψουν τα φώτα του «Χριστουγεννιάτικου χωριού», που φέτος καλύπτει όλο τον άξονα της Αριστοτέλους από την παραλιακή λεωφόρο Νίκης μέχρι την πλατεία της Αρχαίας Αγοράς.

Επίσης χριστουγεννιάτικος διάκοσμος θα υπάρχει τον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στο δημαρχείο και στην περιοχή του Βασιλικού θεάτρου και του Λευκού Πύργου. Τον διακόπτη θα πατήσουν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Μιχάλης Ζορπίδης, ενώ μουσικές και βεγγαλικά θα συντείνουν στη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας. 

Τα φώτα στο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο του κέντρου της Θεσσαλονίκης θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. «Thessaloniki Christmas Time» είναι το όνομα της γιορτής, που συνοδεύεται από το σύνθημα «Πάμε Χριστούγεννα – Πάμε Θεσσαλονίκη».

Στο πλαίσιο των σημερινών εγκαινίων θα παίξουν τα μουσικά συγκροτήματα Κρουστόφωνο, Paranaue και Jitterbugs Skg. Όσοι θα παρευρεθούν θα γλυκαθούν από τη μεγαλύτερη τούρτα που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, την οποία δημιούργησαν τα μέλη της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος, ενώ όλοι μαζί θα δούμε να ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: