Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Αρχισαν τα... όργανα στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης- "Έρχεται" και ο ΟΑΣΘ!



Μόλις δέκα δρομολόγια εκτέλεσε στο νομό χτες το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, το οποίο από τη Δευτέρα διακόπτει επ' αόριστον τη συγκοινωνία. Σήμερα και αύριο...

το ΚΤΕΛ θα εκτελέσει επίσης δέκα δρομολόγια σε περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης, πριν να σβήσει για τα καλά τις μηχανές του. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Διότι, όπως αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Μαργαριτόπουλος, τα ταμεία... άδειασαν και υπάρχει αδυναμία προμήθειας καυσίμων.

«Η εταιρία ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού για την αδυναμία της να προσφέρει συγκοινωνία», επισημαίνει στον Αγγελιοφόρο ο κ. Μαργαριτόπουλος, ο οποίος τονίζει ότι θα συνεχίσουν να εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια της γραμμής Αθηνών και τα μαθητικά.

Παρόμοια είναι η κατάσταση στον ΟΑΣΘ. Ο πρόεδρος του Οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης, προειδοποιεί ότι τα δρομολόγια θα σταματήσουν την 1η Δεκεμβρίου εφόσον το αρμόδιο υπουργείο δεν δώσει στον ΟΑΣΘ μέρος των οφειλομένων που ανέρχονται στα 35,5 εκ. ευρώ. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα, οπότε και ο κ. Στεφανίδης θα έχει επικοινωνία με τη ΓΓ του Υπουργείου.

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: