Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Amundi Hellas: Αντί εταιρικών δώρων, πετρέλαιο σε σχολεία Καστοριάς και Φλώρινας!

Δωρεά πετρελαίου θέρμανσης σε 6 σχολεία των Δήμων Καστοριάς και Φλώρινας πραγματοποίησε η Amundi Hellas, αντί της καθιερωμένης αγοράς χριστουγεννιάτικων εταιρικών δώρων προς τους συνεργάτες της.

Τα ακριτικά σχολεία στα οποία χορηγήθηκε πετρέλαιο θέρμανσης στην Καστοριά είναι τα εξής

Στο Δήμο Καστοριάς είναι το Δημοτικό Σχολείο Νέου Οικισμού Κορεστείων, Δημοτικό Σχολείο Πενταβρύσσου και Δημοτικό Σχολείο Οινόης. 

Στο Δήμο Φλώρινας είναι το Ειδικό σχολείο Φλώρινας, το 1ο Δημοτικό Δήμου Φλωρίνης και το 6ο Δημοτικό Δήμου Φλωρίνης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η Amundi Hellas, θυγατρική του ομίλου Amundi, αναλαμβάνει ενεργό δράση στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας, στρέφοντας τη φροντίδα της σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, παρέχοντας άμεση ανακούφιση σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα.

Οι ενέργειες της Amundi Hellas στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας εντάσσονται στη γενικότερη στρατηγική του ομίλου Amundi, ο οποίος στηρίζει ενεργά πρωτοβουλίες μέσω των οποίων προωθούνται η επανένταξη μέσω της απασχόλησης, η στέγαση οικογενειών που έχουν ανάγκη, η προαγωγή της παιδείας και η στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Ο κ. Σπύρος Κρητικόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Amundi Hellas, δήλωσε σχετικά: 

«Όλοι εμείς στην Amundi Hellas πιστεύουμε ότι η ευθύνη μας εκτείνεται πέρα από την άμεση σφαίρα δραστηριοποίησής μας. Γι’ αυτό αναλαμβάνουμε όποιες πρωτοβουλίες μπορούμε για να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνει η χώρα. 

Διαπιστώνοντας το πρόβλημα θέρμανσης που αντιμετωπίζουν οι ακριτικές περιοχές και ειδικά τα σχολεία, αποφασίσαμε να χορηγήσουμε πετρέλαιο θέρμανσης σε 6 δημοτικά των δήμων Φλώρινας και Καστοριάς σε μια προσπάθεια να συμβάλλουμε στην ομαλή τους λειτουργία κατά τη διάρκεια του χειμώνα».

Πηγή: euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: