Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. - Βοήθεια για τον μικρό Ανδρέα.


Βοήθεια για τον μικρό ΑνδρέαΟι Σύνδεσμοι Φιλων ΠΑΟΚ ενημερώνουν για τη προσπάθεια που γίνεται για να βοηθηθεί ο μικρός Ανδρέας από την Αμαλιάδα, αλλά και για τη συλλογή τροφίμων που ολοκληρώνεται σήμερα και θα μοιραστεί την Κυριακή. 

Αναλυτικά:

"Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ να βοηθήσει τον μικρό Ανδρέα από την Αμαλιάδα, στη δύσκολη μάχη που δίνει με τη μεσογειακή αναιμία. Οι γονείς του δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στην πολυδάπανη θεραπεία που χρειάζεται το παιδί τους καθώς είναι εδώ και κάποιους μήνες άνεργοι και ανασφάλιστοι. Έτσι, απευθύνθηκαν στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ, η οποία για μία ακόμα φορά πρέπει να κάνει το χρέος της βοηθώντας τον μικρό με κάθε τρόπο. Αξίζει να αναφέρουμε πως συνδεσμίτες επισκέφθηκαν ήδη την οικογένεια και διαπίστωσαν με τα μάτια τους το μέγεθος του προβλήματος.''

Στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού:
Αλεξανδρόπουλος Ανδρέας & Γεωργία
07875127321  Εθνική Τράπεζα"


Επίσης, οι σύνδεσμοι ενημερώνουν για το μοίρασμα των τροφίμων τα συλλέχτηκαν μέχρι και σήμερα και θα μοιραστούν την Κυριακή στα γραφεία του συνδέσμου της Τούμπας: 

"Ενημερώνουμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θέλει να συμμετέχει στην προσπάθεια συλλογής τροφίμων και φαρμάκων πως η τελευταία μέρα συλλογής είναι η Παρασκευή 28/12, σε όλους τους Συνδέσμους του ΠΑΟΚ ανά την Ελλάδα. Ήδη έχει μαζευτεί μεγάλος όγκος, τόσο τροφίμων όσο και φαρμάκων, και μέχρι την Παρασκευή περιμένουμε τις τελευταίες προσθήκες. Τα τρόφιμα θα μοιραστούν την Κυριακή 30/12 και τις ώρες 12.00-14.00 από το Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ Τούμπας."

Δεν υπάρχουν σχόλια: