Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Πόσο υπερήφανοι αισθάνονται τώρα ο δικαστής και ο δικηγόρος που αθώωσαν, την πρώτη φορά, αυτό το ΚΤΗΝΟΣ;;;


Αυτή είναι η κατάντια της Ελλάδας που ασέλγησαν πάνω της για περίπου 30 χρόνια,η διαπλοκή,η διαφθορά,τα λαμόγια,οι κηφήνες και οι αρπακολατζίδες. Κατάντησαν την δικαιοσύνη σαν τα μούτρα τους. 

Αλήθεια πόσο υπερήφανος αισθάνεται σήμερα ο δικαστής που αθώωσε αυτό το Κτήνος την πρώτη φορά που προσπάθησε να κάνει βιασμό?

Θυμίζω πως στο παρελθόν είχε προφυλακιστεί για πέντε μήνες, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού. Στην ακροαματική διαδικασία, ωστόσο, είχε κριθεί αθώος από το δικαστήριο και αφέθηκε ελεύθερος.

Άλλη μια τρομερή ΑΠΟΤΥΧΙΑ του ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ μοντέλου δικαιοσύνης που έχουμε σαν χώρα. Προσπαθούμε να εφαρμόσουμε ένα ευρωπαϊκό μοντέλο δικαιοσύνης..αλλά σε ποιούς?

Σε απατεώνες και "επιστήμονες" της νεοελληνικής λαμογιάς?

Σε βρομιάρηδες παιδόφιλους-παιδεραστές?

Σε Αλβανούς,Γεωργιανούς και λοιπούς κατσαπλιάδες ληστές-δολοφόνους-βιαστές που βούτηξαν από ένα Καλάσνικοφ και το παίζουν Τόνι Μοντάνα?

Στον τυχοδιώκτη από τα βάθη της Ασίας ή τον Μαροκινό μαχαιροβγάλτη που σφάζουν και μαχαιρώνουν για μια κάμερα ή μια τσάντα?

Στον Νιγηριανό που κάνει βουντού για να βγάζει στη πορνεία συμπατριώτισσες του,που έχουν AIDS?

Ή στον Αφρικανό που πουλάει αργό θάνατο ακόμα και έξω από το Υπουργείο Υγείας στην Αριστοτέλους?

Ποιος απ' όλους αυτούς μπορεί να σωφρονιστεί με την υπάρχουσα νομοθεσία και τις δικαστικές αποφάσεις?

Ναι...οι δικηγόροι προσπαθούν να αθωώσουν τους πελάτες τους γιατί αυτή είναι η δουλειά τους.
Αλλά αλήθεια..ο δικηγόρος που υπερασπίστηκε και αθώωσε το κτήνος την πρώτη φορά, κοιμήθηκε καλά,από την μέρα που έμαθε ποιος είναι ο δράστης?

Τώρα όμως υπάρχει το εξής ερώτημα.

Με ποιο τρόπο θα σωφρονίσετε αυτο το ΚΑΘΑΡΜΑ; Υπάρχει στην Ελληνική νομοθεσία κάποια ποινή;

Καμία. Απλά ανακυκλώνει το έγκλημα. Τους βάζει μέσα για κλοπές και τους βγάζει επαγγελματίες ληστές. Κάτι σαν ακαδημία εγκλήματος έχουν γίνει οι ελληνικές φυλακές.

Θα σας φανεί αστείο αλλά δεν είναι...μέσα στα πολυπολιτισμικά κελιά και με τόσους έγκλειστους αλλοδαπούς,γίνονται...διεθνή σεμινάρια.. σωστών ληστειών και δολοφονιών.

Δυστυχώς η Ελληνική και η ευρωπαϊκή νομοθεσία αντί να δίνει ποινές "χάδια"..με άδειες, μάσες και ξάπλες,θα έπρεπε να σκληρύνει τη στάση της και οι αποφάσεις να πέφτουν σαν πέλεκυς στους κατηγορούμενους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ...για να συνετίσουν και τους πιθανούς διαδόχους τους. 

Jack the Ripper

Πηγή eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: