Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Καστοριά: Οι έμποροι ναρκωτικών ήταν… λαθροϋλοτόμοι!

 

Οι  ύποπτες κινήσεις μέσα στο  δάσος στην περιοχή του Νεστορίου στην Καστοριά κινητοποίησαν τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος, που πίστεψαν ότι βρίσκονται στα ίχνη εμπόρων ναρκωτικών. Γρήγορα, όμως, αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για… λαθροϋλοτόμους από την Αλβανία!

Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 47 και 69 χρόνων είχαν περάσει παράνομα στο ελληνικό έδαφος μαζί με το… μουλάρι τους από ένα αφύλακτο μονοπάτι, με σκοπό να κόψουν ξύλα στην δασική περιοχή των Κομνηνάδων και να τα μεταφέρουν με το ζώο πίσω στην πατρίδα τους, όπου σκόπευαν να τα πουλήσουν. Όμως, η έφοδος των αστυνομικών τους χάλασε τα σχέδια.

Οι  άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τους τσάκωσαν  επ’ αυτοφώρω, ενώ είχαν ήδη  κόψει μια αρκετά μεγάλη ποσότητα  ξυλείας από δρύες της περιοχής  με ένα τσεκούρι που είχαν μαζί τους. Τα ξύλα κατασχέθηκαν, όπως και το μουλάρι των δυο αλλοδαπών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς κατηγορούμενοι για παράνομη υλοτομία και λαθραία είσοδο στη χωρα.
protothema.gr

http://fouit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: