Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Στην Καστοριά η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών

 

Στην Καστοριά θα πραγματοποιηθεί την φετινή χρονιά η 32 Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών

Χιλιάδες μοτοσυκλετιστές από όλα τα μέρη της Ελλάδας θα παρευρεθούν στην ακριτική πόλη το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που κυριολεκτικά θα βουλιάξουν την πόλη από μοτοσυκλέτες.

Παράλληλα με την Πανελλήνια Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro.

To παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro επιστρέφει στην Ελλάδα το 2013! Σύμφωνα με το προσωρινό ημερολόγιο που ανακοίνωσε η παγκόσμια ομοσπονδία ο πέμπτος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος enduro 2013 θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στην Καστοριά 14 έως 16 Ιουνίου.

Στο πρόγραμμα του παγκοσμίου πρωταθλήματος παραμένουν οι Χιλή και Αργεντινή ενώ τις θέσεις της Φιλανδίας – Σουηδίας παίρνει η Ελλάδα και η Ρουμανία με διαδοχικούς αγώνες τον Ιούνιο. Από το ημερολόγιο αγώνων απουσιάζει και η Ιταλία η οποία διοργανώνει το 2013 το International Six Days Enduro τον Σεπτέμβριο στην Σαρδηνία.

Ο αγώνας στην Ελλάδα πρόκειται για μια συνδιοργάνωση των σωματείων Καστοριάς και Σερρών, μιας και η μεγάλη εμπειρία της ΛΑΜΣ είναι αναμφισβήτητη. Οι πρώτες σκέψεις αναφέρουν την ΛΑΜΣ να διοργανώνει αυτήν αγώνα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro το 2014 ενώ έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές για την επιστροφή του International Six Days Enduro στην Ελλάδα το 2015 ή το 2016.

http://kastoriaevents.gr

το διαβάσαμε εδώ: http://fouit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: