Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Νίκη χρυσάφι για τον ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – Βλέπει από Καλλι(τερη)θέα το βαθμολογικό πίνακα! (αναλυτικό ρεπορτάζ)

 

Η πολυπόθητη νίκη που έψαχνε το Κωσταράζι ήρθε σήμερα απέναντι στην Καλλιθέα. Με κατοχή και δημιουργικότητα, ο τοπικός ΠΑΟΚ κατάφερε να ξαναδώσει χαμόγελο στους φίλους του αφού τόσες βδομάδες μετά, ακόμα είχε μείνει η “πικρία” απο το 7-0 με το Νταηλάκη.

Η θέληση βγήκε στο γήπεδο

Οι γηπεδούχοι, έδειξαν απο την αρχή του αγώνα πως ήθελαν οπωσδήποτε την νίκη και στο 17′ ο Βλαχόπουλος με μακρινό σουτ απείλησε για πρώτη φορά τους φιλοξενούμενους. Η πίεση συνεχίστηκε στο κέντρο και μετά απο μια αδράνεια της άμυνας της Καλλιθέας, ο συνήθης ύποπτος, Γιάννης Λάκης με ψηλοκρεμαστό σουτ έγραψε το 1-0 στο 24′.

Μονόλογος για τον ΠΑΟΚ μετά το 1ο γκολ

Με το 1-0, το Κωσταράζι πίεσε πιο ψηλά για να βρεί ακόμα 1 γκολ που θα τον έφερνε ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πολυπόθητου “τρίποντου”. 2η ατομική προσπάθεια του Βλαχόπουλου και πανομοιότυπο σουτ που πέρασε λίγο πάνω απο την εστία του Γατόπουλου (26′). Στο 36′ ο Λιάπης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ανήκε στον Θωμά Τομόπουλο, επιχειρώντας ενα σουτ καταληγοντας άουτ.

Είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο διάστημα 30′-35′

3 ευκαιρίες είχε η Καλλιθέα να φέρει τον αγώνα στα ίσια μέσα σε 5 λεπτά! Στο 30′ το σουτ του Τράσια μέσα απο την περιοχή πέρασε πάνω απο τα δοκάρια του Παρασκευαϊδη, ενω 1 λεπτό αργότερα και μετά απο λάθος της άμυνας, πάλι ο γκολκίπερ του Κωσταραζίου έκανε μια σωτήρια επέμβαση, κρατώντας έτσι το 1-0.

Ο κόσμος ήταν εκεί σε ενα απο τα πιο ενδιαφέροντα ματς της χρονιάς

Περίπου 50 με 60 άτομα παρακολούθησαν τον αγώνα, στηρίζοντας την ομάδα τους με φωνές. Φίλους είχαν όπως πάντα και η ομάδα της Καλλιθέας!

Έναρξη του 2ου ημιχρόνου, ο Αλέξανδρος Λιάπης με μακρινό σουτ και λάθος του Γατόπουλου έκανε το 2-0, βάζοντας γερές βάσεις για την νίκη. Η Καλλιθέα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 58′ όταν η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Στο 74′ σημειώθηκε η μεγαλήτερη φάση για τον ΠΑΟΚ. Έμμεσο μέσα στην περιοχή αλλά ο Γατόπουλος με διπλή προσπάθεια κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα.

Το χαμένο πέναλτι καθόρισε την εξέλιξη του παιχνιδιού

Η Καλλιθιώτες δεν τα παράτησαν και στο 76′ κέρδισαν πέναλτυ..Όλοι όσοι είδαν τον Ματαφτσή να πηγαίνει στην εκτέλεση πίστεψαν στο 2-1 αλλά…ο Παρασκευαϊδης έπεσε σωστά στην δεξιά γωνία, ωστόσο η μπάλα “έγλειψε” κυριολεκτικά το δοκάρι και το 2-0 θα παρέμενε μέχρι το τέλος.

Το τελευταίο 10λεπτο επιφύλαζε μια φάση για την καθεμία ομάδα. Οι μεν γηπεδούχοι, έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Γιάννη Λάκη απο το ύψος του πέναλτι να κάνουν το 3-0 και να τελειώσουν το ματς, οι δε φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πετύχουν έστω το γκολ της τιμής αφού η μπάλα μετά το σουτ του Ματαφτσή πέρασε λίγο άουτ στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Έτσι, το Κωσταράζι πλέον”βλέπει” απο Καλλι(τερη)θέα το βαθμολογικό πίνακα!

Δημήτρης Νατσούλης

antennes.gr

το διαβάσαμε εδώ:http://fouit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: