Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Στο Άργος Ορεστικό σήμερα οι KOZA MOSTRA

 

Το συγκρότημα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό της EUROVISION στην Σουηδία, θα εμφανιστεί στο Άργος Ορεστικό στο χώρο του Παλαιού Πνευματικού Κέντρου (πλησίον Ι.Ν Αγίας Παρασκευής), την Παρασκευή 8 Μαρτίου για μία και μοναδική εμφάνιση.

Οι KOZA MOSTRA με μόλις ένα χρόνο ενεργού  δράσης έχουν ξεσηκώσει το κοινό σε όλη την Ελλάδα. Με περισσότερους από 25 σταθμούς στην καλοκαιρινή περιοδεία και με έναν στην Γαλλία στο φεστιβάλ «La Kumpania» οι KOZA MOSTRA αποτελούν αναμφισβήτητα μια από τις μουσικές εκπλήξεις της χρονιάς!

Το «Desire» ήταν πρώτο συστατικό, το «Με τρέλα», που παρουσιάστηκε πρώτη φορά στα βραβεία MAD, το δεύτερο και οι balkan, ska, rock, punk ρυθμοί συμπλήρωσαν το πιο εκρηκτικό μείγμα που πυροδότησε τα μεγαλύτερα party σε όλη την Ελλάδα.

Η συνέχεια έρχεται με μεγαλύτερη ένταση και συνεργασίες-έκπληξη! Ξεκινάμε με τον Αγάθωνα ο οποίος είναι ο πλέον ειδικός να μας διδάξει γιατί το ρεμπέτικο πάει με παντού και πάντα! Έπονται  συνεργασίες από την διεθνή μουσική σκηνή που θα ενθουσιάσουν. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο χρόνος για να «σκάσει» ο πρώτος δίσκος των KOZA MOSTRA μετρά πλέον αντίστροφα.

KOZA MOSTRA (ΣΥΝΘΕΣΗ)

Ηλίας Κόζας, τραγούδι
Αλέξης Άρχοντης, ντραμς
Στέλιος Σιώμος, κιθάρα
Χρήστος Καλαϊτζόπουλος, ακορντεόν
Δημήτρης Χριστόνης, μπάσο
Βασίλης Ναλμπάντης, τρομπέτα

kostarazi  news

Δεν υπάρχουν σχόλια: