Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Πεντάβρυσος - ΠΑΟΚ Κωσταραζίου: Κακό πράγμα η σιγουριά!

 

Ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου δεν εκμπεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και παραλίγο να φύγει απο την Πεντάβρυσο με βαθμολογικές...απώλειες! Ο πολύ δυνατός αέρας δεν είναι δικαιολογία για τις ¨άχαστες¨ ευκαιρίες που σπατάλησε η ομάδα.

Είχε...κέφια στο 1ο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ

Οι ποδοσφαιριστές του Κωσταραζίου μπήκαν με πολύ διάθεση στο γήπεδο, έχοντας την κατοχή αλλά και τις πρώτες ευκαιρίες του αγώνα. Μόλις στο 7' ο Βλαχόπουλος δοκίμασε ενα δυνατό σουτ το οποίο πέρασε λίγο πάνω απο την εστία του Ιπποκομίδη. Ο Βλαχόπουλος ήταν πολύ κινητικός στο κέντρο και στο 12' επιχείρησε ενα μακρινό σουτ το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι! Η πίεση συνεχίστηκε και ο συνήθης...ύποπτος, Γιάννης Λάκης αστόχησε εξεπαφής μετά απο την κάθετη πάσα του αδερφού του, Τάσου Λάκη. Η 1η ευκαιρία της Πενταβρύσου ήρθε στο 23'. Ο Γρηγοριάδης ανέλαβε την εκτέλεση του φαουλ και η μπάλα ¨έγλειψε¨ κυριολεκτικά το δοκάρι. Ακριβώς με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Βλαχόπουλος έβγαλε την σέντρα στην μικρή περιοχή, ο Λάκης γύρισε την μπάλα στον Τιόμο ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ και να ¨λυτρώσει¨ την ομάδα του. Το γκολ αυτό έφερε τα ¨πάνω-κάτω¨ στους γηπεδούχους και αυτό είχε ως συνέπεια να δεχθούν ενα ακόμη γκολ, 4 λεπτά αργότερα (34'). Σε μια πολύ γρήγορη αντεπίθεση, ο Λιάπης κουβάλησε την μπάλα απο το κέντρο χωρίς κανέναν αντίπαλο να τον κηνυγάει και πλάσαρε ψύχραιμα για να ¨γράψει¨ το 2-0. Ο Γρηγοριάδης, έχασε την μεγάλη ευκαιρία για να ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι στο 43' όπου βρέθηκε μόνος του αλλά η τελική του απόφαση ήταν να σκάψει την μπάλα και αυτή, λόγο και του αέρα πέρασε αουτ. Η τελευταία ευκαρία του ημιχρόνου ήταν για το Κωσταράζι. Ο Βλαχόπουλος και πάλι ανέλαβε την εκτέλεση ενός φαουλ το οποίο έδιωξε με τα ακροδάχτυλα ο Ιπποκομίδης σε κόρνερ.

Το πίστεψαν οι γηπεδούχοι στην επανάληψη!

Το 2ο ημίχρονο σίγουρα δεν θα συστηνόταν σε καρδιακούς! Στο 58' χάθηκαν 2 τεράστιες ευκαιρίες και για τις 2 ομάδες. Από την μια, οι γηπεδούχοι με τον Γρηγοριάδη και από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι με τον Γιάννη Λάκη. Και στις 2 περιπτώσεις, οι παίχτες αστόχησαν από πολύ πλεονεκτικές θέσεις. Η Πεντάβρυσος πλέον, είχε περάσει στην αντεπίθεση. Στο 62' έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της για το 2-1. Ύστερα από μια τεράστια καραμπόλα στην μικρή περιοχή, η αμυντική λειτουργία του Κωσταραζίου ήταν πολύ κακή και τελικά η μπάλα έπρεπε να φτάσει μέχρι την γραμμή του τέρματος για να αξιωθεί κάποιος και να την διώξει! Στο 65' ήρθε και το γκολ της Πενταβρύσου. Με την εξέλιξη που πήρε το ματς, όλοι όσοι ηταν γήπεδο περίμεναν πως κάποια στιγμή, η Πεντάβρυσος θα σκοράρει. Σκόρερ χρίστηκε ο Κωνσταντινίδης. Στο 70' το γήπεδο πάγωσε οταν ο αρχηγός του Κωσταραζίου έπεσε κάτω από ένα σκληρό μαρκάρισμα που δέχτηκε. Ευτυχώς για τον παίχτη δεν έχει κάτι σοβαρό. Έπειτα, το άγχος κατέλαβε και τις 2 ομάδες και όσες φάσεις δεν είδαμε σε 20 λεπτά, είδαμε στα λεπτά των καθυστερήσεων. Ο Σκανδάλης έχασε μοναδική ευκαιρία απο κοντά για να κλειδώσει το ¨διπλό¨ όπως και ο Λεκμπέλος με κοντινή κεφαλιά. Και την στιγμή που όλοι είχαν ετοιμάσει τα πράγματά τους για να φύγουν σιγά, σιγά, η Πεντάβρυσος κέρδισε ένα φάουλ, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή. Συνεχώς στο 2ο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι απειλούσαν με στημένες φάσεις, λόγο και του αέρα και όπως σε αυτές τις περιπτώσεις, έτσι και στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα, η μπάλα έφτασε στο ¨2ο¨ δοκάρι και σχεδόν ολοι οι παίχτες που μοιράστηκαν 100 μέτρα για 90 λεπτά, στο τελευταίο λεπτό γέμισαν πλήρως την περιοχή του Παρασκευαϊδη και μετά από μια τεράστια αναστάτωση η φάση τελείωσε και το Κωσταράζι πήρε τους 3 βαθμούς.

Λήξη και...Επεισόδια!

Το τέλος του αγώνα επιφύλαξε εντάσεις μεταξύ παιχτών των 2 ομάδων αλλά κυρίως μεταξύ των παιχτών της Πενταβρύσου και των διαιτητών, αμαυρώνοντας έτσι τον πολύ καλό αγώνα που έδωσαν και οι 2 αλλά και την συνολική εικόνα στο γήπεδο.

Δημήτρης Νατσούλης

http://www.antennes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: