Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Θέση στον τελικό διεκδικεί σήμερα ο Αγάθωνας

 

Στις 22:00 ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision
Λίγες ώρες απέμειναν για να ανέβει στη σκηνή του β' ημιτελικού της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας ο Αγάθωνας και οι Κόζα Μόστρα για να τραγουδήσουν το «Alchool is free».
Με ελληνικό στίχο και με την ιδιαίτερη εμφάνισή του ο Αγάθωνας σκοπεύει να κερδίσει το κοινό του μουσικού διαγωνισμού, που θα μεταδοθεί στις 22:00 από την ΕΤ1, με τα στοιχήματα να δίνουν και να παίρνουν.
Ο Αγάθωνας δηλώνει αισιόδοξος όχι μόνο για μια καλή θέση αλλά για την πρωτιά, την ίδια στιγμή που ο Ηλίας Κόζας, ο επικεφαλής του συγκροτήματος των Κόζα Μόστρα, ψηφίσθηκε ως ο πιο σέξι άντρας του διαγωνισμού.
Στον τελικό της 18ης Μαΐου θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες. Από τον πρώτο ημιτελικό πέρασαν η Μολδαβία, η Λιθουανία, η Ιρλανδία, η Εσθονία,η Λευκορωσία, η Δανία, η Ρωσία,το Βέλγιο, η Ουκρανία και η Ολλανδία.
Εκτός τελικού έμειναν η Κύπρος, η Σερβία, η Αυστρία, η Σλοβενία, η Κροατία και το Μαυροβούνιο, ενώ πήραν το εισιτήριο του τελικού η Μολδαβία, η Λιθουανία, η Εσθονία, η Λευκορωσία, η Ιρλανδία, η Δανία, η Ρωσία, το Βέλγιο, η Ουκρανία και η Ολλανδία.
Οι «Big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο) και η διοργανώτρια Σουηδία, θα συμμετάσχουν απευθείας στον τελικό χωρίς να περάσουν τη δοκιμασία των ημιτελικών.
Μετά τον πρώτο ημιτελικό φαβορί παραμένει η 19χρονη Έμιλι από τη Δανία η οποία δηλώνει ατύπως τρισέγγονη της Βασίλισσας Ελισάβετ της Βρετανίας!

http://ksipnistere.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: