Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κυκλοφόρησε το Ημερολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας για το έτος 2014

 

Κυκλοφόρησε το Ημερολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας για το έτος 2014

Κυκλοφόρησε το Ημερολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας για το έτος 2014, το οποίο είναι αφιερωμένο στην προσφορά της Εκκλησίας στον Μακεδονικό Αγώνα αλλά και στη συμπλήρωση 110 ετών από τον θάνατο του Πρωτομάρτυρος της Μακεδονικής Ελευθερίας Παύλου Μελά στο χωριό Στάτιστα, σημερινός Μελάς, το 1904.
Στο νέο Ημερολόγιο, μπορείτε να διαβάσετε το μήνυμα του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου για τον εχθρό που χτύπησε τα ορθόδοξα έθνη της Βαλακανικής, το Εισοδικό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ,

το κείμενο που αναλύει και αναφέρει με λεπτομέρειες τις πτυχές και τις μορφές του Αγώνα, των ηρώων και πατριωτών Ιεραρχών αλλά και των παλληκαριών του έθνους, το εορτολόγιο, το ευρετήριο των αποστολικών και ευαγγελικών αναγνωσμάτων των Κυριακών, πληροφορίες για τις διατεταγμένες Νηστείες της Εκκλησίας μας, οδηγίες για τα Μυστήρια και τη διοικητική διάρθρωση της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας.
Μπορείτε να προμηθευτείτε το ημερολόγιο από τις κατά τόπους Ενορίες και από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας (Μητροπόλεως 95, τηλ. : 2467023013, Καστοριά).

- See more at: http://www.imkastorias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: