Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. Α.Γ.Σ ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ

 

Ανακοίνωση Δ.Σ.

Α. Γ. Σ. ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ

Το βράδυ της 28-04-2014 συνήλθε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του Α.Γ.Σ. Π.Α.Ο.Κ. Κωσταραζίου με θέμα την απαράδεκτη αντιμετώπιση της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καστοριάς στα περισσότερα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.

Η αποκορύφωση αυτής της αντιμετώπισης ήλθε στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής που διεξήχθη το Σάββατο 26-04-2014 με αντίπαλο τον Ηρακλή Πολυκάρπης. Ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μας έπαιζε την παραμονή της στην κατηγορία και στο οποίο για ακόμα μια φορά είδαμε το έργο που βλέπαμε από την αρχή της χρονιάς.

Ενδεικτικά αναφέρουμε δύο κρίσιμες αποφάσεις οι οποίες και καθόρισαν εν πολλοίς την έκβαση του αγώνα.

1) Την απόφαση να μην καταλογιστεί πέναλτι στην καταφανέστατη ανατροπή εντός περιοχής ποδοσφαιριστή μας, που σήμαινε και την αποβολή με κόκκινη κάρτα του παίχτη της αντιπάλου ομάδας, ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της αντιπάλου. Για την ανωτέρω φάση επικαλούμαστε και την παραδοχή των ανθρώπων της διοίκησης της γηπεδούχου ομάδας Ηρακλή Πολυκάρπης.

2) Την κατακύρωση εις βάρος της ομάδας μας τέρματος, κατά το οποίο η μπάλα όχι μόνο δεν πέρασε την τελική γραμμή αλλά ούτε καν την έφτασε ποτέ, επομένως δεν τίθεται ούτε θέμα αμφισβητούμενης φάσης. Για το εν λόγω, επικαλούμαστε την μαρτυρία ακόμη και των ίδιων των παικτών της γηπεδούχου ομάδας οι οποίοι δεν διεκδίκησαν ούτε ενστικτωδώς με διαμαρτυρίες σαν γκόλ όπως γίνεται σε παρόμοιες περιπτώσεις παρά μόνο συνέχισαν να διεκδικούν την μπάλα μήπως και μπορέσουν να την στείλουν εντός εστίας.

Στο Κωσταράζι δεν γλείψαμε ποτέ για το συμφέρον μας τους εκπροσώπους (των Κ. Σαρρή, κ. Γκαγκάτση) που διοικούσαν και διοικούν την Ε.Π.Σ. Καστοριάς. Εκπρόσωποι που όριζαν και ορίζουν διαιτητές μέσω της επιτροπής ορισμού διαιτητών για να ολοκληρώσουν το έγκλημά τους, μη σεβόμενοι δεκαπεντάχρονα παιδιά που στάθηκαν ισάξια απέναντι σε ποδοσφαιριστές υψηλής εμβέλειας, αδικώντας τα κατάφορα και κάνοντάς τα να κλαίνε στα αποδυτήρια.

Με αφορμή τα παραπάνω το διοικητικό συμβούλιο του Α.Γ.Σ. Π.Α.Ο.Κ. Κωσταραζίου παραιτείται σύσσωμο. Παραιτούμαστε γιατί δεν μπορούμε να προασπίσουμε το ευ αγωνίζεσθε και την ισονομία για τους ποδοσφαιριστές μας.

Ευχόμαστε στους κ. Φωτιάδη Φώτη, διαιτητή, και Φωτιάδη Γεώργιο, β΄ βοηθό διαιτητή, να τα έχουν καλά με τη συνείδηση τους.

Τα συγχαρητήριά μας στον κ. Κεντζιόπουλο, α΄ βοηθό διαιτητή.

http://paokkostaraziou.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: