Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΚΩΣΤΑΡΑΖΙ: ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ

5

 

Με την χθεσινοβραδινή επίσκεψη του Κεπαπτσογλου στο χωριό μας , ήρθε και έδεσε το όλο το γλυκό…… Δεν είναι μόνο το γεγονός πως μας έκανε την τιμή και μας επισκέφτηκε ο υποψήφιος και νυν δήμαρχος…… την ώρα που ήρθε, κατά τύχη, τα οχήματα του ανάδοχου εργολάβου για το γήπεδο 5χ5 έκαναν βόλτα στην πλατεία και το επικαθημενο ,που όλως τυχαία έφερε το φινισερ για να στρώσει την πίσσα, έκανε επιτόπιους ελιγμούς στην πλατεία ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΞΕΙ!!! Για να μη αναφέρω το γεγονός πως επί 4 ημέρες το γκρειντερ του δήμου ήταν στην πόρτα του σπιτιού μου παρκαρισμένο!!! Μετά την πλατεία και τον λόγο που έβγαλε στο καφενείο, περπάτησε μέχρι την ΠΙΑΤΣΑ εκεί μοίρασε άλλες σφιχτές χειραψίες, χαμόγελα και υποσχέσεις στους εκεί παρευρισκόμενους, που τον κοίταζαν και το χαμόγελο τους έφτανε μέχρι τα αυτιά , μήπως και μπορέσουν να τον βγάλουν ξανά και έτσι να έχουν μια ΠΑΡΑΤΑΣΗ του βολέματος!!!

Όμως , την περασμένη Κυριακή επισκέφτηκε το χωριό μας και η Τερζοπουλου. Η αντίπαλος του νυν δημάρχου. Μίλησε στο καφενείο του υποψηφίου της για το τοπικό και για ακόμη μια φορά δεν μπόρεσε να ασκήσει πολιτική και να αναφερθεί σε προβλήματα που άπτονται του χωριού…. ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!! Χωρίς να μπορεί να αποβάλει ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ μας λέει ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ!! Βλέπεις αυτή παταει στο κόμμα για να μπορέσει να μασει ψήφους!

Φυσικά στην διεκδίκηση του δήμου Αργους υπάρχει και ο τρίτος υποψήφιος , τον οποίο δεν τον έχω ακούσει και δεν τον έχω δει……!!!! Επομένως είναι ανώφελο να αναφερθώ.

Την ερχόμενη Κυριακή θα κληθούμε να ψηφήσουμε ή αυτόν που έχει την κουτάλα και καρπώνεται όλων των προνομίων ή αυτήν που καραδοκεί να πάρει την κουτάλα και να τα καρπωθεί προς όφελος της……….

ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

apolnarama

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ελα τωρα μη βγαζεις τοση κακια. και τι θες να κανουμε? να μην παμε να ψηφισουμε? υπαρχει κατι αλλο?