Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Οι Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεώς μας στο Βογατσικό θα λειτουργήσουν κανονικά

 

Η τοπική μας Εκκλησία, όπως είναι γνωστό, στις πρώτιστες δραστηριότητες της ποιμαντικής της μερίμνης, έχει εντάξει τον τομέα της νεότατος. Και βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι και φέτος θα λειτουργήσουν κανονικά οι Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεώς μας.
Οι κατασκηνώσεις είναι ένας θεσμός που ευδοκιμεί εδώ και πολλές δεκαετίες στην χώρα μας και ιδιαίτερα στον εκκλησιαστικό χώρο.
Μέσα σε μια χριστιανική κατασκήνωση, το κάθε παιδί μπορεί να βρει αληθινή χαρά, γνήσια ψυχαγωγία και κυρίως σωστή επικοινωνία με τον Θεό και τους συγκατασκηνωτές του, τα άλλα παιδιά. Μαθαίνει να ζει κοινωνικά και κοινοτικά, να συμμερίζεται τα προβλήματα του διπλανού του, να ανέχεται και να υπομένει και κυρίως να συνεργάζεται.

Για την φετινή χρονιά, οι Κατασκηνώσεις μας θα λειτουργήσουν στον ειδικό κατασκηνωτικό χώρο του Βογατσικού σε τέσσερις περιόδους :
1. Περίοδος για τα κορίτσια (Δημοτικό) από 30 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου.
2. Περίοδος για τα κορίτσια (Γυμνάσιο, Λύκειο) από 5 έως 10 Ιουλίου.
3. Περίοδος για τα αγόρια (Γυμνάσιο, Λύκειο) από 12 έως 18 Ιουλίου.
4. Περίοδος για τα αγόρια (Δημοτικό) από 18 έως 23 Ιουλίου.

Πατρικά σας προτρέπω και σας συνιστώ, όσοι επιθυμείτε να στείλετε τα παιδιά σας στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, μπορείτε να απευθυνθείτε, να ζητήσετε πληροφορίες και να δηλώσετε συμμετοχή, είτε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως (τηλ. 2467022334 και 2467024506), είτε στον Εφημέριο της Ενορίας σας, συμπληρώνοντας απαραιτήτως μια Δήλωση Συμμετοχής. Εν συνεχεία οι Ιερείς θα υποβάλλουν τις καταστάσεις των Δηλώσεων έως τις 22 Ιουνίου στο Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Εύχομαι να περάσετε το καλοκαίρι με υγεία και χαρά πνευματική και η ευλογία του Θεού να είναι πλούσια σε σας και τις οικογένειές σας.

Με θερμές πατρικές ευχές

Ο  Ε Π Ι Σ Κ Ο Π Ο Σ  Σ Α Σ

Ο  Κ Α Σ Τ Ο Ρ Ι Α Σ  Σ Ε Ρ Α Φ Ε Ι Μ

εο διαβασαμε εδω:http://kee-tzides.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: