Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

apolnarama : Αυτά είναι τα νέα μας !!!

 

Ο  καιρός έχει ήδη ξεκινήσει να χαλάει και η φύση έχει αρχίσει να ντύνεται με τοπία  μουντά. Βλέπετε τα τελευταία χρόνια , λόγο κλιματολογικών αλλαγών, έχουμε χάσει τις δυο ενδιάμεσες εποχές [ ΑΝΟΙΞΗ , ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ] με αποτέλεσμα να έχουμε άμεση μετάβαση από το καλοκαίρι στον χειμώνα.. Με την θερμοκρασία τις τελευταίες μέρες να έχει κάνει βουτιά είναι λογικό να έχουν πάρει μπρος οι σόμπες και οι λέβητες.

Πέραν των καιρικών αλλαγών δεν μπορώ να πω ότι έχουμε κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη στα τοπικά δρώμενα. Όλα και όλοι  κινούμαστε σε ρυθμούς νορμάλ. Ο κόσμος πήγε στο πανηγύρι του Άργους και ψώνισε τα απαραίτητα βρακιά και κάλτσες, αν και φέτος , σύμφωνα με τα λεγόμενα όσων πήγαν για ψώνια αλλά και όσων εμπόρων πήγαν για να πουλήσουν , η κίνηση ήταν αρκετά πεσμένη. Το πανηγύρι , όμως , ανανεωμένο, με νέα χωροταξική διάταξη και  πληρούσε όλες τις προδιαγραφές,μέχρι και κούνιες από την Ιταλία έφεραν.

GreekPirates

  Σε ότι έχει να κάνει με τα του οίκου μας τώρα, έχει ξεκινήσει  από τις 17/09 να εκπέμπει το apolnaradio [ apolnaradio.listen2myradio.com ] . Με δοκιμαστικές εκπομπές προς το παρόν μιας και ετοιμάζω το πρόγραμμα , ταξινομώ τα μουσικά μου αρχεία και διευθετώ το studio. Φυσικά οι προαναφερθείσες εργασίες βρίσκονται σε τελικό στάδιο και η επίσημη πρώτη εκπομπή θα γίνει το πολύ σε μια εβδομάδα από σήμερα. Για να σας προϊδεάσω θα υπάρχει καθημερινή ενημερωτική εκπομπή όπου θα σας μεταδίδω σε πραγματικό χρόνο τα νέα του χωριού και όλα όσα συμβαίνουν εκείνη την στιγμή. Επίσης θα υπάρχουν εκπομπές με επιλογές και αφιερώσεις, όπως γινόταν με τον πειρατικό σταθμό. Θα κάνουμε μουσικά αφιερώματα και άλλα πολλά…….Υπάρχουν στο πρόγραμμα και εκπλήξεις που ακόμα είναι σε διαπραγματευτικό στάδιο. Σημαντικό ρόλο  για την πλήρη εικόνα του ραδιοφώνου, θα παίξει και η δική σας γνώμη. Στείλτε μας μηνύματα για το τι θέλετε να περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα , αν υπάρχουν λάθη και ατέλειες ή αν κάτι δεν σας αρέσει.

  Πιστεύω πως το τελικό αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει και θα κερδίσουμε επάξια τον τίτλο του ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ internet radio από το Κωσταραζι για όλο τον κόσμο.

amstel

Δεν υπάρχουν σχόλια: