Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Κωσταράζι: Η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" προσέφερε σχολικά είδη σε μαθητές του Δημ. Σχολείου & Νηπιαγωγείου μέσω της Ι.Μ. Καστοριάς

 

Σχολικά αντικείμενα στους μαθητές της ακριτικής Καστοριάς, απέστειλε ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών,μέσω της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας.
Συγκεκριμένα, 500 τσάντες σε πρώτη φάση, με μολύβια, τετράδια, μαρκαδόρους και άλλα σχολικά είδη, απέστειλε η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», ώστε να δείξει για ακόμη μία φορά την αγάπη και τη φιλανθρωπία της στους ακρίτες της πατρίδος μας και ιδιαίτερα στα παιδιά που φοιτούν στις σχολικές μονάδες των συνόρων.


Έτσι, σήμερα Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ με τους συνεργάτες του, επισκέφτηκε σχολεία της περιοχής μας, όπως η Κορησός, το Κωσταράζι, το Χιλιόδεντρο και την Κολοκυνθού, για να μοιράσει στα παιδιά τα δώρα της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και να ευχηθεί σε κάθε παιδί καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο και τον Διευθυντή της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα για την βοήθεια που απέστειλαν και παρουσίασε στα παιδιά ένα μέρος του τεράστιου έργου που πραγματοποιεί ο Φιλανθρωπικός αυτός Οργανισμός.
Ο Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ, έλαβε κι αυτός δώρα και κάρτες από τους μικρούς μαθητές και ευχήθηκε σε εκπαιδευτικούς και μαθητές να έχουν υγεία και κάθε καλό στη ζωή τους.

kostarazi news http://kee-tzides.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: