Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Παιδοφιλία και εμπόριο οργάνων τα νέα σενάρια στην υπόθεση Άννυ. Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

 

pateras-annu

Νέα σενάρια προκίπτουν στην υπόθεση Αννυ, σύμφωνα με το δικαστικό ρεπορτάζ. Από τη μία εμμένει στην θέση του ότι δεν σκότωσε αυτός την μικρή Άννυ ο 27χρονος βιολογικός τη πατέρας που κατηγορείται για τον φόνο της. Από την άλλη παρουσίασε νέο σενάριο, στην συμπληρωματική του κατάθεση του στη 10η τακτική ανακρίτρια σύμφωνα με το οποίο διαφοροποιήθηκε σε ότι αφορά στις ενέργειες που ακολούθησαν στην προσπάθεια του να εξαφανίσει κάθε ίχνος του παιδιού...

βάζοντας στο κάδρο των ευθυνών και τον φίλο του Νίκι ή Νικολάι. «Το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία ή για άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως» σημείωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου Παναγιώτης Χρυσικάκης. Παράλληλα η μητέρα της Άννυ που είναι προφυλακισμένη, ζήτησε να κληθεί ο Νίκι να καταθέσει.

Τα νέα σενάρια που προκίπτουν αφορούν παιδοφιλία και εμπόριο οργάνων και αφορμή τους ήταν ανώνυμη επιστολή που έλαβε η ανακρίτρια. Για το λόγο αυτό η δικαστική λειτουργός ρώτησε την Δευτέρα τον 70χρονο, που φιλοξενούσε την μητέρα της Άννυ, αν στο σπίτι είδε ψυγεία μεταφοράς, για να πάρει ωστόσο αρνητική απάντηση.
Από την άλλη, η μητέρα του 27χρονου κατηγορούμενου εξακολουθεί να πιστεύει πως ο γιος της είναι αθώος και δεν απέκλεισε την περίπτωση το παιδί να πουλήθηκε.

 

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: