Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

apolnarama : ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ.........

Μας μπήκε πολύ δυναμικά ο Αύγουστος και για δυο ημέρες είχαμε σφοδρές καταιγίδες.....Όπως είναι φυσικό μετά την πρώτη βροχή έχουμε και την ανάλογη πτώση της θερμοκρασίας, έτσι από εκεί που μας είχε επί μια εβδομάδα καρφωμένους στους 35 έως τους 39 βαθμούς Κέλσιου τώρα το βράδυ θέλει να φορέσεις και καμία ζακετουλα. Ολα αυτά προμηνύουν την αποχώρηση του καλοκαιριού [ που κράτησε μια εβδομάδα ] και την υποδοχή του φθινοπωρου/χειμωνα...... Αύριο λέω να ΤΝΑΞΟΥ τα μπουριά και να βάψω τη σόμπα γιατί θα μας χρειαστεί όπου να 'ναι.!!
   Κατά την πρώτη μπόρα είχαμε και διακοπή ρεύματος , έτσι επιστρατεύσαμε ότι κερί και φακό είχαμε για να μπορέσουμε να βλέπουμε ,έως το πέρας των εργασιών για την αποκατάσταση της βλάβης. Μέσα στο μαγαζί είχα δυο αρωματικά κεριά ενώ στην αυλή ανάψαμε δάδες που της έφερε ο ξάδερφος ο Μάκης.
  Μια βραδιά πριν να βρέξει , εκμεταλλευόμενοι την δροσιά και το αεράκι που είχε, κατεβάσαμε στο δρόμο τραπεζάκι και απολαύσαμε τσιπουρακι και μεζέδες, με καλή παρέα. Σε μια ανάρτηση που έκανα στο facebook με την φωτογραφία που έχω και εδώ έγραψα πως ήπιαμε τσίπουρο στην παραλία του apolnarama και αυτό προκάλεσε την απορία αρκετών, δυο ημέρες μετά δικαιώθηκα όταν τα νερά της βροχής γέμισαν τον δρόμο και δημιούργησαν ένα αδιάβατο ρέμα……

 









































Δειτε και το βιντεο απο την δευτερη μπορα


https://www.youtube.com/watch?v=WYukO2o6uuw































Δεν υπάρχουν σχόλια: