Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

apolnarama : πάθαμε ΦΟΥΙΤ








Ολα αυτά τα χρονια και ιδίως τα τελευταία, γκρινιάζουμε για τους πολιτικούς και τα κόμματα που μας εξαθλιωσαν και μας εξόντωσαν οικονομικά αλλα και κοινωνικά. Αυτή ειναι η μια πλευρά του νομίσματος γιατι αν το δούμε το θέμα αισιόδοξα θα διαπιστώσουμε πως πλέον δεν κάνουμε σπατάλες ,περιοριζόμαστε στα τελείως απαραίτητα και γυρνάμε σε παλιούς τρόπους μεταφοράς.
        Ένας απο αυτούς τους τρόπους ειναι και το ποδήλατο που φέτος το χρησιμοποίησα αρκετά για τις εντός χωριού μετακινήσεις. Προχθές ,όμως, που πήγα να ποτίσω τον κηπο έπαθα ΦΟΥΙΤ . Όπως καταλαβαίνετε είχα χρονια να αντιμετωπίσω τέτοιο πρόβλημα και το κυριότερο ειναι πως είχα ξεχάσει την διαδικασία επισκευής. Άρχισα να ψάχνω για ΣΙΛΙΣΙΟΝ και ΚΟΛΛΗΤΙΚΑ, επιστράτευσα και απο την κουζίνα δυο μεγάλα κουτάλια, για να βγάλω την σαμπρέλα και ένα κουβά  με νερό για να εντοπίσω που ειναι η τρύπα. Η επιχείρηση ξεκίνησε και η ολη διαδικασία στέφθηκε με επιτυχία και το όχημα ξαναμπήκε σε κυκλοφορία .
    Στην Κίνα είχαν ως βασικό μεταφορικό το ποδήλατο και τα τελευταία χρονια,μάλιστα με ραγδαίο ρυθμό τα αντικαθιστούν με αυτοκίνητα, ενώ εμείς στην Ελλάδα κάνουμε ακριβώς το αντίθετο .

Δεν υπάρχουν σχόλια: