Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Δωρεάν διανομή πορτοκαλιών σε κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς











Περιφερειακή Ενότητα  Καστοριάς  συνεχίζει την προσπάθεια στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της περιοχής μας. Παραλαμβάνει την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016 πορτοκάλια, τα οποία πρόκειται να μοιραστούν μέσω των  τριών Δήμων της ΠΕ Καστοριάς και της Ιεράς Μητροπόλεως, σε συμπολίτες μας.

Οι ποσότητες θα φυλαχθούν δωρεάν στα ψυγεία της ΓΕΟΚ (την οποία και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια για ακόμη μια φορά για την συνεισφορά της), έως ότου κληθούν οι Δήμοι και η Μητρόπολη, να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν, σύμφωνα με τις καταστάσεις που έχουν αποστείλει στην Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Καστοριάς. Στη συνέχεια οι ίδιοι θα ορίσουν τις ημερομηνίες και τα σημεία διανομής του προϊόντος.

Οι ωφελούμενοι κατά προτεραιότητα της διανομής θα είναι οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης και οι ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).

Οι Δικαιούχοι και των δύο κατηγοριών οφείλουν να έχουν μαζί τους και να επιδεικνύουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, κάρτας σίτισης Ανθρωπιστικής Κρίσης).


ΠΗΓΗ: http://www.svouranews.gr/2016/01/blog-post_369.html#ixzz3x8YKchk6

Δεν υπάρχουν σχόλια: