Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Τσίπρας-Τζολί: Τρελό τρολάρισμα για την συνάντηση στο Μαξίμου



Φωτογραφίες με απίθανους διαλόγους και ατέλειωτα tweets από τους χρήστες για το τι ειπώθηκε ανάμεσα στον πρωθυπουργό και την σταρ του Χόλιγουντ

Η σφοδρή κυβερνητική κρίση για την παραίτηση Μουζάλα δεν πτόησε καθόλου τους χιλιάδες χρήστες στα social media που έστησαν το δικό τους «πάρτι». Τρόλαραν με χιλιάδες tweets, ευφάνταστους διαλόγους και φωτογραφίες με ατάκες που σκόρπισαν άφθονο γέλιο την περίφημη πλέον συνάντηση, ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την διάσημη ηθοποιό του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί στο Μαξίμου.

«Να δεις που η συνάντηση με την Αντζελίνα είχε ως θέμα τα μυστικά cheats στο Tomb Raider», «Τον Αλέξη Τσίπρα υιοθέτησε η Αντζελίνα Τζολί», «Ο Τσίπρας γράφει tweet λες και του’ πε ο δάσκαλος στο σχολείο γράψε μου σε 3 σειρές πως πέρασες με την Αντζελίνα στο σχολείο» είναι μόνο κάποια από τα σχόλια στο Tweeter για την συνάντησή τους χτες το απόγευμα.

Σε μια από τις χαρακτηριστικές πλέον φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα-αυτή στην οποία εκτός από τους δύο πρωταγωνιστές της συνάντησης διακρίνονται οι κ.κ. Παππάς, Κουίκ και η κ. Γεροβασίλη-ο χρήστης Psekasmenos Ellin σχολιάζει καυστικά: «Ο τύπος που δεν ήξερε τι είναι το Matrix, ήθελε και συνάντηση με την Αντζελίνα. Fun fact (σ.σ. αστείο γεγονός) τα λιγούρια στο background».



Αναρτήσεις όπως «Ο Αλέξης χάρισε στην Αντζελίνα το σακάκι του Καμμένου για αντίσκηνο» και «Ας ελπίσουμε να ξέρει ελληνικά η Αντζελίνα και να συνεννοήθηκαν» χάρισαν άφθονο γέλιο, ενώ δεν έλειψαν και αυτοί που ήθελαν άλλο πρωθυπουργό να την συναντήσει. «Το σκηνικό με Τζολί για να εκτοξευθεί ήθελε Βαγγέλα Μεϊμαράκη πρωθυπουργό, όχι το φλώρο Τσίπρα» ήταν πολύ χαρακτηριστικό και φυσικά όχι το μόνο.

Τέλος έγινε τρελό viral με τις «πειραγμένες» φωτογραφίες και τις σπαρταριστές φράσεις που δήθεν ειπώθηκαν στην συνάντηση Τσίπρα Τζολί, που είχε πραγματικά την τιμητική της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Απολαύστε κάποιες από αυτές:







      

Δεν υπάρχουν σχόλια: