Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Αντωνίου για μετανάστες στην Καστοριά: Νύχτα και στα κρυφά, ενώ έλεγαν ακριβώς τα αντίθετα...

Αντωνίου για μετανάστες στην Καστοριά: Νύχτα και στα κρυφά, ενώ έλεγαν ακριβώς τα αντίθετα...

Σε μια σκληρή δήλωση, για το θέμα της αφνιδιαστικής εγκατάστασης προσφύγων στην Καστοριά, προχώρησε πριν λίγο η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Αντωνίου.
Η κ. Αντωνιόυ στη δήλωση της υπογράμμισε τα εξής:
Νύχτα και στα κρυφά, ενώ έλεγαν ακριβώς τα αντίθετα και χωρίς καμία συνεργασία με την τοπική κοινωνία, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εγκαθιστά πρόσφυγες ή παράτυπους μετανάστες – ποιος άραγε ξέρει – στην Καστοριά.
Πόσοι είναι, πόσοι θα έρθουν ακόμα και για ποιο χρονικό διάστημα; Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν νιώθει την ανάγκη να δίνει εξηγήσεις και απαντήσεις. Συνηθίζεται άλλωστε αυτό στα ολοκληρωτικά καθεστώτα.

1 σχόλιο:

apolnarama είπε...

Τελικά μας τα έφεραν τα ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ στην Καστοριά. Φυσικά τώρα όλοι οι πολιτικοί άρχοντες του τόπου θα βγουν να κάνουν δηλώσεις για το ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ , ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο .Εμείς,με την σειρά μας ως πολίτες αυτού του τόπου,θα πρέπει να συνεργαστούμε με το σύστημα και να βοηθήσουμε τα ΛΑΘΡΟΜΑΙΜΟΥΝΙΑ να κάνουν ελεύθερα την δουλειά τους και να μας ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΟΥΝ ή ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ.........'Οποιος θα έχει αντιρρηση με την εγκατάσταση αλλά και την ένταξη των ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΩΝ στην κοινωνία μας θα θεωρείτε ΦΑΣΙΣΤΑΣ.........ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ!!!!!!!!
Α ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ...........