Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Φτιάξτε ένα γιγάντιο Kit Kat για τα παιδικά πάρτυ με 2 μόνο υλικά!

Φτιάξτε ένα γιγάντιο Kit Kat για τα παιδικά πάρτυ με 2 μόνο υλικά!



Έχεις αδυναμία στην σοκολάτα και ψάχνεις μια εύκολη συνταγή για γλυκό που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους; Μάλλον σου έχω την καλύτερη πρόταση που θα μπορούσες να βρεις!

Νομίζω πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην λατρεύει την Kit Kat, μιας και έχει μοναδική γεύση, καθώς συνδυάζει την λαχταριστή σοκολάτα με τα μπισκότα με την λευκή κρέμα. Γιατί όμως να αρκείσαι στο να παίρνεις αυτά τα μικρά κομματάκια, ενώ μπορείς να φτιάξεις μόνη σου γρήγορα και οικονομικά ένα τεράστιο Kit Kat, που θα κάνει τους πάντες να γλείφουν τα δάχτυλα τους;

Πως να φτιάξεις εύκολα και οικονομικά ένα μεγάλο Kit Kat

Το πρώτο βήμα για να ξεκινήσεις να φτιάχνεις αυτό το καταπληκτικό γλυκό, είναι να λιώσεις το 1/3 από τις σοκολάτες που έχεις επιλέξει.

Για να το κάνεις αυτό, μπορείς είτε να το κάνεις σε μπεν μαρί, δηλαδή βάζοντας νερό να ζεσταθεί σε μία κατσαρόλα και από πάνω να βάλεις, σε ένα μεταλλικό κατά προτίμηση μπολάκι, την σοκολάτα σου και να ανακατεύεις καλά μέχρι να λιώσει, είτε να βάλεις το μπολ με την σοκολάτα στον φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα έως ένα λεπτό και να το βγάλεις να ανακατέψεις και να επαναλάβεις μέχρι να λιώσει.

eukoles suntages gluka

Έπειτα, μόλις δεις ότι έχει λιώσει η σοκολάτα σου, πάρε μια μεγάλη ορθογώνια φόρμα και άπλωσε την καλά μέσα, για να έχεις μια ομοιόμορφη στρώση. Τώρα θα πρέπει να την βάλεις στην κατάψυξη για αρκετές ώρες, ώστε να παγώσει και να σταθεροποιηθεί καλά.

sintagi kit kat

Μόλις λοιπόν έχει σταθεροποιηθεί καλά, βγάλε τη φόρμα από το ψυγείο και ξεκίνα να απλώνεις τις γκοφρέτες σου, ώστε να καλύψεις όλη την επιφάνεια, αφήνοντας όμως ένα κενό σε όλες τις πλευρές, για να μπορέσουν να καλυφθούν με σοκολάτα. Κάνε τουλάχιστον 2 στρώσεις με τις γκοφρέτες, για να νιώθεις περισσότερο και την βανίλια όταν δαγκώνεις.

sokolata kit kat suntagi

Τέλος, τι μας έχει μείνει; Μα φυσικά να λιώσουμε και τα υπόλοιπα 2/3 από τις σοκολάτες, με τον ίδιο τρόπο που επιλέξαμε και στην αρχή και στην συνέχεια να ρίξουμε την λιωμένη σοκολάτα πάνω από τις γκοφρέτες.


Πηγή: www.diaforetiko.gr |  Tο διαβάσαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: