Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Στεργιάκας και Εμμανουηλίδου ανάμεσα στους 22 επίλεκτους του 1ου αγώνα αξιολόγησης στον Σχοινιά


Εμμανουηλίδου και Στεργιάκας ανάμεσα στους 22 επίλεκτους του 1ου αγώνα αξιολόγησης στον Σχοινιά
Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά το προπονητικό κοινόβιο με την συμμετοχή 22 αθλητών κι αθλητριών που επιλέχθηκαν μετά τον 1ο Αγώνα Αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο.
Στο κοινόβιο μετέχουν 14 αθλητές της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών και ακόμη 8 από την κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων επιλογή που καταδεικνύει την διάθεση του επικεφαλής ομοσπονδιακού προπονητή Σάκη Αθανασιάδη και των συνεργατών του για ανανέωση των προεθνικών ομάδων.
Αναφερόμενος ο Ομοσπονδιακός προπονητής στον 1ο Αγώνα Αξιολόγησης αλλά και τις επιλογές για το κοινόβιο τόνισε :«Η πρώτη μέρα δυσκόλεψε τους αθλητές αφού οι δυο αναβολές λόγω καιρικών συνθηκών δεν τους άφησαν να δείξουν τις δυνατότητές τους. Ευτυχώς τα πράγματα έγιναν καλύτερα την δεύτερη μέρα και μπορέσαμε να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα από τις επιδόσεις των αθλητών.
Η ομάδα που καλέσαμε σε αυτό το κοινόβιο είναι ανανεωμένη σε μεγάλο ποσοστό αφού έχουμε συμπεριλάβει και 8 έφηβους στις κλήσεις. Φέτος το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων θα αποτελέσει πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες Νεότητας και αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα και για μας.
Από εκεί και πέρα κατά την διάρκεια του κοινοβίου θα κάνουμε εργοφυσιολογικές μετρήσεις στους αθλητές προκειμένου να δούμε που βρίσκονται από πλευράς φυσιολογίας ενώ θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και ερεθίσματα αλλά και κίνητρα σε αθλητές που έχουν φτάσει σε Ολυμπιακό επίπεδο προκειμένου να συνεχίσουν να τραβάνε κουπί παράλληλα με τις υποχρεώσεις που έχουν εκτός αθλητισμού».
Στο προπονητικό κοινόβιο που θα ολοκληρωθεί στις 9 Μαρτίου δεν θα πάρει μέρος η Γεωργία Δημάκου που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στη μέση ενώ θα προπονούνται όταν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους στα πανεπιστήμια που φοιτούν οι Γιώργος Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδανής. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι στο κοινόβιο θα μετείχε και η Αννέτα Κυρίδου που ήρθε από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου σπουδάζει και έλαβε μέρος στον αγώνα Αξιολόγησης αλλά οι υποχρεώσεις της στο Πανεπιστήμιο την υποχρέωσαν να επιστρέψει . παραμένει ωστόσο στα πλάνα των ομοσπονδιακών τεχνικών.  
Αναλυτικά οι αθλητές-τριες που μετέχουν στο κοινόβιο:
Άνδρες-Γυναίκες
Ντούσκος Στέφανος (ΝΟΙ)
Καλανταρίδης Γιάννης (ΟΕΑΝΑΒ)
Γιαννατζής Αγγελος (Ομ.Ερετών)
Γιαννατζής Αποστολος (Ομ. Ερετών)
Κόνσολας Λ. (ΝΑΟΣ)
Αγγελόπουλος Β. (Ολυμπιακός)
Νικολαϊδης Νίνο (ΕΝΟΑ)
Γιάνναρος Σ. (ΕΝΟΑ)
Παπακωνσταντίνου Αντώνης (ΕΝΟΑ)
Ασουμανάκη Σ (ΕΝΟΑ)
Νικολαίδου (ΝΟΚατ)
Πέργουλη Μ. (ΝΟΘ)
Εμμανουηλίδου Θ. (ΝΟΘ)
Τσαμοπούλου Δ. (ΕΝΟΑ)
Έφηβοι-Νεάνιδες
Παλαιοπάνος Θ. (ΝΟΙ)
Σωτηρακόπουλος Παν. (ΝΟΙ)
Κουκουτής Β. (ΟΕΑΝΑΒ)
Στεργιάκας (ΝΟ Μαυροχωρίου)
Ντινένης Χαρ (ΝΟΛήμνου)
Κυρίδου Μ (ΝΟΘ)
Μπούρμπου Χ (ΝΟΘ)
Γεωργούδη Μαργ (ΟΕΑΝΑΒ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: