Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Σε "ομηρία" οι ομογενείς φίλαθλοι του ΠΑΟΚ!


Χαμόγελα αισιοδοξίας από τους ομογενείς φιλάθλους του ΠΑΟΚ, λίγο πριν την αναχώρησή τους από τη Νέα Υόρκη.  Ένα εικοσιτετράωρο αργότερα έμαθαν ότι μάλλον... δεν θα δουν ματςΧαμόγελα αισιοδοξίας από τους ομογενείς φιλάθλους του ΠΑΟΚ, λίγο πριν την αναχώρησή τους από τη Νέα Υόρκη. Ένα εικοσιτετράωρο αργότερα έμαθαν ότι μάλλον... δεν θα δουν ματς
Έκαναν υπερατλαντικό ταξίδι για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα για τον πρώτο τίτλο της έπειτα από περίπου 15 χρόνια και ξαφνικά μαθαίνουν ότι ο τελικός πιθανότατα αναβάλεται!  Ο λόγος για την αντιπροσωπεία του Συλλόγου Φιλάθλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης, οι οποίοι έπεσαν από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκαν για την διαφαινόμενη χρονική μετάθεση του αγώνα.
 Ειδικότερα, οκτώ άτομα αναχώρησαν από την Τετάρτη και ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα, ενώ αναμένονται και δυο ακόμη, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με την δυσάρεστη έκπληξη.
"Είμαστε απογοητευμένοι.  Είμαστε άνθρωποι που ήρθαμε από το εξωτερικό να δούμε την ομάδα μας και είμαστε πολύ στεναχωρημένοι", δήλωσε η Ολυμπία Ιγνατιάδη, η οποία και συμπαρουσιάζει την εκπομπή του Συνδέσμου με τίτλο "ΠΑΟΚ Παντού" στο New Greek TV και έχει ταξιδέψει για τον τελικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εννέα από τους δέκα φιλάθλους είχαν κλείσει αεροπορικό εισιτήριο επιστροφής για την προσεχή Τετάρτη, ενώ ένας εξ αυτών θα αναχωρούσε για το "Ελευθέριος Βενιζέλος" αμέσως μετά το ματς, δείγμα του πιεσμένου προγράμματός του.
"Δεν μπορούμε να παραμείνουμε εδώ μέχρι τη νέα ημερομηνία του τελικού, γιατί όλοι έχουμε πάρει άδεια από τις δουλειές μας και δεν έχουμε στην διάθεσή μας πολλές ημέρες", συμπλήρωσε η κ. Ιγνατιάδη.
Ο αγώνας οδηγείται στην αναβολή εξαιτίας των σοβαρών λειτουργικών προβλημάτων που Πανθεσσαλικού Σταδίου, ενώ επικρατεί χάος σχετικά με τα εισιτήρια, καθώς δεν υπάρχει ηλεκτρονικό σύστημα ενώ οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και καθορισμένες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των φιλάθλων.
Σε κάθε περίπτωση, οι ομογενείς φίλαθλοι του "Δικεφάλου" από τη Νέα Υόρκη - κάποιοι εκ των οποίων γεννημένοι στις ΗΠΑ - πήραν μια πολύ πικρή γεύση από τις απίστευτες "ομορφιές" του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Οριστικές εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: